Najtraženija zanimanja u Sportini Group

Najtraženija zanimanja u Sportini Group

Dobrodošli u naš svijet. Nadamo se da ćete u njemu naći inspiraciju za svoj rad


Naše su trgovine istovremeno i naša ogledala, u njima se odražava slika Sportininog poslovanja. One su scena na kojoj se svakog dana potvrđuje Sportinina priča o uspjehu.
Budući da su prodajni standardi za nas od najvećeg značenja svjesni smo da u trgovinama moramo imati uigranu ekipu profesionalaca. U kontaktu s kupcima samo su takvi djelatnici najbolji ambasadori robnih marki koje prodajemo.
Zbog tih razloga svoje prodajne timove biramo vrlo pažljivo. Od svojih djelatnika očekujemo da dišu u skladu sa svojom profesijom, odnosno da su svjesni kreativnosti i izazova svog posla. Malo je radnih mjesta na kojima odmah dobijete povratnu informaciju o dobro obavljenom poslu – u našem nam slučaju to pokaže zadovoljni kupac.

 

Najtraženija radna mjesta:

   
1. 1. Prodavač (m/ž)
 


Poznavatelj ste modnih trendova i iskusan prodavač? Imate iskustvo u radu s odjećom, profinjen ukus i definiran stil? Znate li animirati i najzahtjevnije kupce te ih inspirirati i savjetovati? Ukoliko imate pozitivan stav, dobru komunikaciju s ljudima i želite postizati izvrsne rezultate, pridružite nam se.

Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, proaktivnost na poslu, komunikativnost, pozitivan stav u radu sa strankama, interes za modu. Poželjno je i iskustvo u prodaji.


 

2. Aranžer trgovina / Visual Merchandise Coordinator (m/ž)
 


Zadatak aranžera trgovine je prezentirati trgovinu u najljepšem svijetlu. Vaša odgovornost će biti izgled izloga i uređivanje prodajnih polica. Tijesno ćete surađivati s nabavnim referentima i odjelom marketinga i prenositi identitet robnih marki na prodajno mjesto. Vaša kreativnost, iskustvo i proaktivnost pomoći će kupcima da na najbolji način dožive našu ponudu.
Od kandidata očekujemo: obavezno radno iskustvo u uređenju vidnog dijela trgovina (visual merchandising), V. stupanj obrazovanja, aktivno znanje engleskog jezika, usmjerenost prema rezultatima i prodaji, osnovno znanje rada na kompjuteru (MS Office, Powerpoint), vozački ispit B-kategorije.
 

3. . Poslovođa/shop menadžer (m/ž)
 
Trgovina će biti u vašim rukama. Bit ćete odgovorni za poslovanje i prodajne rezultate trgovine. Vaši zadaci će biti organizacija rada trgovine i njenih zaposlenika, koordiniranje svih prodajnih aktivnosti s predstavnicima robnih marki te rad s klijentima. Tražimo odgovorne i komunikativne osobe čiji je cilj postizanje što boljih rezultata.
Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, najmanje godinu dana radnog iskustva u prodaji, odlične komunikacijske sposobnosti, poznavanje kompjuterskih programa MS Office i znanje engleskog jezika.
 
4. Menadžer prodaje / Retail menadžer (m/ž)
 


Vodit ćete cjelokupno poslovanje jedne poznate modne marke na našem tržištu, brinuti o poslovanju grupe prodavaonica. Bit ćete odgovorni za pravilno provođenje svih poslovnih procesa, motivaciju i razvoj prodajnog tima s ciljem povećanja profita i optimizacije troškova. Vaš zadatak će biti definirati dnevne zadatke zaposlenika, osigurati provođenje promotivnih aktivnosti u skladu sa standardima brenda, osigurati odlične prodajne uvjete, i shodno tome, zadovoljstvo kupaca.
Od kandidata očekujemo: fakultetsko ili visokoškolsko obrazovanje ekonomskog ili sličnog smjera, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Poželjno je iskustvo na sličnom radnom mjestu u maloprodaji odjeće.

 Pošaljite nam svoj CV

Pošaljite nam svoj CV

 

 

Pošaljite nam svoj CV na: posao@sportina.ba

Da li se prepoznajete u nekom od predstavljenih profila koji su nam najčešće potrebni? Da li mislite da biste svojim idejama i iskustvom mogli da doprinesete razvoju naše kompanije? Predlažemo da se prijavite u bazu kandidata za zaposlenje i pošaljete nam svoju biografiju. U trenutku potrebe za osobom vašeg iskustva i znanja pozvat ćemo vas na razgovor.

 

 

Iz ostalog sadržaja


Iz ostalog sadržaja: